Категорија: Разно

Разно

МЗТ Скопје со капитална инвестиција во спортскиот центар „Ново Лисиче“ (ФОТО)

Изминативе неколку месеци, паралелно со борбата за обезбедување адекватни услови за тренинг и натпревари во услови на глобална пандемија, како и за формирање конкурентен...
Разно

Господине Антиќ, угледајте се на РФМ, одврзете ќесето и – помогнете им на клубовите!

Со голема доза на љубомора вчера ја проследивме информацијата што побуди голем интерес во спортската јавност дека раководството на Ракометната федерација на Македонија (РФМ)...