МЗТ Скопје М-16

Стручен штаб

Небојша Ѓуковиќ

Тренер

Состав

# Име презиме Датум на раѓање Висина
2 Михаил Тасевски 18.8.2006 189
4 Белмин Бихорац 18.9.2066 178
5 Мартин Трпевски 28.6.2007 179
7 Марко Пауновски 19.10.2007 185
8 Никола Јорданов 7.2.2006 182
9 Александар Ристовски 27.5.2006 188
13 Андреј Белески 14.4.2006 184
17 Марко Сибиновски 3.6.2006 180
19 Кристијан Јанков 25.7.2007 183
27 Бојан Величковски 7.4.2006 196
99 Димитар Видевски 17.07.2007  187