МЗТ Скопје М-18

Стручен штаб

Бојан Христовски

Тренер

Бојан Серафимов

Помошник тренер

Состав

 

# Име презиме Датум на раѓање Висина
0 Борјан Ангелковски 21.10.2004 200
9 Александар Ристовски 27.5.2006 188
11 Давид Талевски 15.12.2005 192
14 Гојчо Стевковски 19.7.2004 190
15 Матеј Николовски 10.10.2005 187
17 Лука Стојановски 17.4.2005 188
18 Алек Димоски 6.12.2005 198
27 Бојан Величковски 7.4.2006 196
32 Филип Дочински 7.5.2005 190
38 Андреј Тодев 12.1.2005 183
46 Давор Миливојевиќ 8.8.2005 187
63 Лука Серафимовски 18.4.2005 188
64 Андреј Гичев 7.9.2005 186