Членови

  • Помошник тренер: Васко Атанасов
  • Помошник тренер: Дејан Србиновски
  • Помошник тренер: Миодраг Тодоровиќ
  • Тренер: Драган Николиќ

МЗТ Скопје Аеродром

#ИграчПозицијаВисина
0Бојан КрстевскиЦентар206
4Страхиња МиќовиќКрилен центар205
5Мајк КафиБек183
6Андреј АндоноскиКрило201
8Дамјан РобевБек шутер194
19Дамјан СтојановскиБек шутер, Крило197
20Војдан СтојановскиБек шутер, Крило195
33Димитар ПандевКрилен центар208
77Бојан ВеличковскиБек шутер195