Категорија: Разно

Разно

Кошаркарите на МЗТ Скопје делеа пакетчиња на првачиња од општина Аеродром

Стотина првачиња од основното училиште „Ѓорѓија Пулевски“ во општина Аеродром, денеска посреќни ќе си заминат дома, откако на подарок добија новогодишно пакетче од сино-белиот...
uni banka
Разно

УНИ Банка и трета сезона по ред ќе го „носи“ дресот на МЗТ Скопје Аеродром!

Една од сигурно најдобрите компании од финансиската сфера во нашата држава, „УНИ БАНКА“, продолжува да „држи“ лекции како треба да изгледа една општествено-одговорна компанија...