Категорија: Разно

uni banka
Разно

УНИ Банка и трета сезона по ред ќе го „носи“ дресот на МЗТ Скопје Аеродром!

Една од сигурно најдобрите компании од финансиската сфера во нашата држава, „УНИ БАНКА“, продолжува да „држи“ лекции како треба да изгледа една општествено-одговорна компанија...