Категорија: Останато

Останато

„АТС Груп“ и „Зегин“ влегуваат во спонзорскиот тим на МЗТ Скопје!

По вчерашното промовирање на партнерскиот договор со компанијата „МТЕЛ“, членка на групацијата Телеком Србија, денеска на прес-конференција ја промовиравме соработката со уште две еминентни...
Останато

Дамјан и Војдан ги изненадија децата со мускулна дистрофија во „Аџибадем Систина“!

Во Клиничката болница „Аџибадем Систина“, која и следната сезона останува дел од шампионскиот спонзорски тим на МЗТ Скопје Аеродром, се одбележа „Денот на Дишенова...