МЗТ Скопје М-14

Стручен штаб

Кристијан Шумковски

Тренер

Данило Аџаип

Помошник тренер

Состав

# Име презиме Датум на раѓање Висина
3 Данило Гашиќ 24.11.2008 158
4 Томе Стојковски 11.8.2008 173
5 Алек Константиновиќ 30.7.2008 170
10 Марко Дракуловски 14.4.2008 170
11 Дамјан Котевски 24.11.2008 175
12 Петар Зафировски 27.9.2008 165
13 Лука Гацевски 25.4.2008 171
15 Марио Здравковски 11.3.2008 173
18 Марко Додевски 31.10.2008 181
19 Филип Рафајлов 27.6.2008 185