Категорија: Куп на РМ

Куп на РМ

Трофејот во Купот на Македонија ќе го браниме таму каде што и го освоивме!

Спортскиот рекреативен центар „Кале“ втора година по ред ќе биде домаќин на завршниот турнир од Купот „Благоја Георгиевски-Буштур“ (18-20 февруари), што значи дека трофејот...