Категорија: Прва лига

Прва лига

Рутински до бодовите во Струмица!

Без никакви проблеми и со калкулирање со силите, кошаркарите на МЗТ Скопје рутински дојдоа до бодовите на вечерашното гостување кај Струмица (88-63) во последниот...