20

Војдан Стојановски

Vojdan Stoajnovski 2022/23
20

Војдан Стојановски

Висина
195
Години
36
Датум на раѓање
09 Дек 1987
Натпреварувања
Прва Лига Мажи, АБА Лига
Сезона
2021/22, 2022/23
Позиција
Бек шутер, Крило