7

Михаела Дамеска

7

Михаела Дамеска

Висина
170
Години
17
Датум на раѓање
02 Апр 2007
Натпреварувања
Прва лига жени
Сезона
2021/22
Позиција
Бек шутер
Nothing Found. Please check Player Bio section.