14

Кристина Тодевска

14

Кристина Тодевска

Висина
182
Години
24
Датум на раѓање
19 Авг 1999
Натпреварувања
Прва лига жени
Сезона
2021/22
Позиција
Центар
Nothing Found. Please check Player Bio section.