12

Ивана Харбов

12

Ивана Харбов

Висина
178
Години
25
Датум на раѓање
05 Авг 1998
Натпреварувања
Прва лига жени
Сезона
2021/22
Позиција
Бек шутер
Nothing Found. Please check Player Bio section.