5

Албина Плакај

5

Албина Плакај

Висина
178
Години
23
Датум на раѓање
01 Јан 2001
Натпреварувања
Прва лига жени
Сезона
2021/22
Позиција
Бек шутер
Nothing Found. Please check Player Bio section.