Место: Боро Чурлевски

Натпревар

Финале ПЛМ 2022/23

Боро Чурлевски
Пелистер
МЗТ Скопје Аеродром
83 - 92
Конечен резултат

Натпревар

Прва Лига Мажи 2022/23

Боро Чурлевски
Пелистер
МЗТ Скопје Аеродром
19 - 83
Конечен резултат

Натпревар

Финале ПЛМ 2021/22

Боро Чурлевски
Пелистер
МЗТ Скопје Аеродром
93 - 102
Конечен резултат

Натпревар

Финале ПЛМ 2021/22

Боро Чурлевски
Пелистер
МЗТ Скопје Аеродром
82 - 79
Конечен резултат

Натпревар

Прва Лига Мажи 2021/22

Боро Чурлевски
Пелистер
МЗТ Скопје Уни Банка
99 - 89
Конечен резултат

Натпревар

Прва Лига Мажи 2021/22

Боро Чурлевски
Пелистер
МЗТ Скопје Аеродром
82 - 79
Конечен резултат