33

Роберт Рикиќ

Robert Rikic
33

Роберт Рикиќ

Висина
219
Години
33
Датум на раѓање
29 Апр 1990
Натпреварувања
Прва Лига Мажи, АБА Лига2
Сезона
2021/22
Позиција
Центар