10

Кеандре Кук

Cook
10

Кеандре Кук

Висина
196
Години
26
Датум на раѓање
01 Мај 1997
Натпреварувања
Прва Лига Мажи, АБА Лига
Сезона
2022/23
Позиција
Бек шутер