9

Самет Јигитоглу

9

Самет Јигитоглу

Висина
216
Години
18
Датум на раѓање
10 Мар 2004
Натпреварувања
Прва Лига Мажи
Сезона
2021/22
Позиција
Центар

Самет Јигитоглу е младински Турски репрезентативец кој е еден од најперспективните во неговата генерација во Европа и е под договор за сезоната 2021/22 со нашиот тим.