16

Паоло Блажевски

16

Паоло Блажевски

Висина
188
Години
20
Датум на раѓање
08 Јул 2003
Натпреварувања
Прва Лига Мажи
Сезона
2021/22
Позиција
Бек шутер

Паоло Блажевски својот прв професионален договор го потпишува со МЗТ Скопје Уни Банка иако неговите почетоци се во екипата на Работнички во младинските селекции.