55

Дарио Митевски

Dario Mitevski
55

Дарио Митевски

Висина
188
Години
20
Датум на раѓање
27 Сеп 2001
Натпреварувања
АБА Лига, Прва Лига Мажи
Сезона
2021/22
Позиција
Бек