МЗТ Скопје Аеродром

МЗТ Скопје Аеродром

#ИграчПозицијаВисина
0Бојан КрстевскиЦентар206
2Еван МаксвелЦентар208
4Страхиња МиќовиќКрилен центар205
5Мајк КафиБек183
6Андреј АндоноскиКрило201
8Дамјан РобевБек шутер194
9Андреј МагдевскиБек192
10Адем МекиќБек, Бек шутер195
11Бре АјвиБек шутер190
19Дамјан СтојановскиБек шутер, Крило197
20Војдан СтојановскиБек шутер, Крило195
21Самет ЈигитоглуЦентар216
33Димитар ПандевКрилен центар208
77Бојан ВеличковскиБек шутер195