МЗТ Скопје Уни Банка

МЗТ Скопје Уни Банка

#ИграчПозицијаГодини
3Габриел КоскоскиКрилен центар23
6Андреј АндоноскиКрило20
9Самет ЈигитоглуЦентар18
10Максим МитевскиБек шутер22
11Виктор ИсајлоскиКрило20
13Михаил НаумоскиКрило18
15Карло БлажевскиБек шутер18
16Паоло БлажевскиБек шутер18
17Никола ВасилевскиБек шутер18
23Демир ДоганБек16
25Христијан НастовскиБек шутер18
77Лука ПетровскиКрило25