Испечатете ја страната

МЗТ Скопје-Карпош Соколи

Пуштени се во продажба влезниците за натпреварот МЗТ Скопје - Карпош Соколи кој ќе се одигра во СЦ Јане Сандански на 24.04.2016 (недела) со почеток од 18.00ч.

Влезниците се со цена од 50 денари за горните трибини , односно 100 денари за ВИП, а ќе може да се набават на билетарата при СЦ Јане Сандански секој работен ден од 10:00 до 18:00 часот како и онлајн преку следниот линк
http://ticketplus.mk/SingleEvent/Index/135