Испечатете ја страната

МЗТ Скопје-Фени Индустри

 

Пуштени се во продажба влезниците за натпреварот МЗТ Скопје - Фени Индустри кој ќе се одигра во СЦ Јане Сандански на 16.04.2016 (сабота) со почеток од 19.00ч.

Влезниците се со цена од 50 денари за горните трибини , односно 100 денари за ВИП, а ќе може да се набават на билетарата при СЦ Јане Сандански секој работен ден од 10:00 до 18:00 часот како и онлајн преку следниот линк
http://ticketplus.mk/SingleEvent/Index/129