Испечатете ја страната

МЗТ Скопје-Работнички 05.04.2016

Пуштени се во продажба влезниците за натпреварот МЗТ Скопје - Работнички кој ќе се одигра во СЦ Јане Сандански на 05.04.2016 (вторник) со почеток од 19.00ч.

Влезниците се со цена од 50 денари за горните трибини , односно 100 денари за ВИП, а ќе може да се набават на билетарата при СЦ Јане Сандански секој работен ден од 10:00 до 18:00 часот како и онлајн преку следниот линк
https://sales.ticketplus.mk/OnlineSale/?id=125