Испечатете ја страната

Марко Симоновски не е веќе дел од МЗТ Скопје

2015 26 Ное

Марко Симоновски веќе не е дел од МЗТ Скопје откако двете страни спогодбено го раскинаа договорот. КК МЗТ Скопје на Марко Симоновски му посакува многу успех во понатамошната кариера.