Испечатете ја страната

Џордан Демјуник не е веќе играч на МЗТ Скопје

2014 06 Ное

Американецот Џордан Демјуник повеќе не е дел од составот на МЗТ Скопје Аеродром. Двете страни спогодбено го раскинаа договорот по кој Демјуник е слободен играч. КК МЗТ Скопје Аеродром му посакува многу успех во понатамошната кариера.