Испечатете ја страната

Боби Митев продолжува да го води МЗТ Скопје

2014 10 Ное

Управата на МЗТ Скопје Аеродром разгледувајќи ја моменталната ситуација во клубот, на денешниот состанок донесе одлука со која досегашниот помошен тренер, Боби Митев, ќе продолжи да го води тимот на МЗТ Скопје Аеродром и во наредниот период, откако претходно од функцијата шеф на стручен штаб се повлече Врбица Стефанов.