МЗТ Скопје Уни Банка

#ИграчПозицијаГодини
3Габриел КоскоскиКрилен центар24
6Андреј АндоноскиКрило21
10Максим МитевскиБек шутер23
11Виктор ИсајлоскиКрило22
13Михаил НаумоскиКрило20
15Карло БлажевскиБек шутер20
16Паоло БлажевскиБек шутер20
17Никола ВасилевскиБек шутер20
21Самет ЈигитоглуЦентар19
23Демир ДоганБек17
25Христијан НастовскиБек шутер20
77Лука ПетровскиКрило26