МЗТ Скопје М-14/2

Стручен штаб

Тео Митевски

Тренер

Мартин Анчевски

Помошник тренер

Стефан Кукуноски

Помошник тренер

Состав

# Име презиме Датум на раѓање Висина
6 Стефан Сотировски 22.03.2009 158
8 Мартин Кралев 03.11.2009  156
9 Димитар Спасовски 09.11.2009  162
13 Петар Стефановски 28.04.2009  155
14 Петар Илиќ 02.04.2009  155
16 Фивос Стефанидис 08.05.2009  176
17 Петар Трајковски 18.01.2009  180
18 Михаил Мицкоски 22.11.2009  167
20 Милан Станковиќ 19.10.2009  161
21 Давид Бранов 02.02.2009  172
22 Стефан Атанасовски 11.03.2009  161
25 Теодор Ѓуровски 21.04.2008  179
26 Лука Ласло 26.07.2009  166
28 Димитар Сисирковски 21.01.2009  180
29 Кристијан Георгиев 08.04.2009  172
31 Марио Тодоровски 16.01.2009  173
34 Стефан Диковски 15.02.2008  181
35 Иван Крстев 06.07.2009  173
55 Стефан Стојковски 25.09.2009  157
77 Петар Стоилковски 24.12.2009  171