МЗТ Скопје М-12

Стручен штаб

Тео Митевски

Тренер

Мартин Анчевски

Помошник тренер

Стефан Кукуноски

Помошник тренер

Состав

 

 

# Име презиме Датум на раѓање Висина
4 Стефан Гајиќ 28.01.2010 156
6 Ведран Димишковски 11.09.2010 160
7 Илија Коневски 27.02.2010 160
8 Христијан Јагуриноски 07.01.2010 161
9 Мартин Јовановски 28.01.2010 164
10 Илија Шилковски 01.05.2011 157
11 Александар Котевски 26.01.2011 172
17 Филип Ѓорѓиевски 10.11.2010 156
18 Давид Гацов 01.03.2010 158
20 Димитар Трајков 04.08.2009 170
21 Андриа Пандурски 18.11.2010 155
25 Христијан Мојсоски 09.05.2010 170
26 Андреј Георгиев
27 Лука Марковски 24.03.2010 163
31 Огнен Пандурски 18.05.2009
55 Јован Гајиќ 28.01.2010 163
77 Матеј Тодоровски 01.07.2010 154